Societat 17/05/2022

Rosalía s'alia amb l'empresa de faixes de Kim Kardashian

La catalana i l'estrella de les xarxes nord-americana es coneixien perquè la cantant és amiga de la germana petita de Kim, Kylie Jenner

2 min
Rosalía, en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

BarcelonaL'estrella televisiva nord-americana Kim Kardashian, propietària d'una empresa de roba interior orientada a corregir la figura de les dones que la fan servir, ha fitxat la cantant catalana Rosalía com a model per a la seva nova col·lecció, que la de Sant Esteve Sesrovires porta posada en una sèrie de fotos publicades a les xarxes. La marca de Kardashian, Skims, ha revelat la col·laboració amb un vídeo curt en què la intèrpret de Motomami, amb la cara amagada pel seu emblemàtic casc de motorista amb orelles de gat, camina cap a la càmera vestida amb un conjunt de sostenidors i pantalons curts de color negre i descobreix la seva identitat. "Tothom porta Skims", diu l'artista en castellà abans de llançar un somriure, girar cua i abandonar el pla.

L'anunci de Rosalía per a Kardashian

En un comunicat recollit per Billboard, la marca assegura que ha trobat inspiració en la "influència internacional de Rosalía, que transcendeix la música i segueix creixent en el sector de la moda". A més, descriu la creadora de Motomami com "l'artista global femenina més rellevant del moment". Kardashian, citada a la nota, destaca la capacitat de la cantant per "empènyer els límits i experimentar amb la seva música i estil personal", i diu que fitxant-la va voler traslladar la seva "energia i seguretat" a aquesta campanya promocional, que per primera vegada va dirigida a una audiència hispanoparlant.

Rosalía ha compartit unes quantes fotos de la campanya a les seves xarxes socials, on posa amb diversos conjunts de roba interior en colors neutres. Després de la publicació, les imatges fruit de la unió d'aquestes dues celebritats internacionals han acumulat milers de likes. Des que la seva música va transcendir internacionalment, Rosalía ha mantingut una estreta relació amb la família Kardashian, a la qual va accedir a través de la germana petita, Kylie, també empresària. La seva relació va anar fent-se més propera fins al punt que per Nadal del 2020 la catalana va estar entre els convidats de la mediàtica família nord-americana en les seves celebracions.

Kim Kardashian
stats