Societat 07/04/2023

Retiren la pàtria potestat a l'home que va intentar assassinar la seva exdona a martellades a Campos el 2019

El TSJIB li ha imposat aquesta inhabilitació especial pel temps de la condemna de presó, de 13 anys i mig

ARA Balears
1 min
L'acusat d'intentar matar la seva exdona a Campos, durant el judici a l'Audiència Provincial.

PalmaLa Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha retirat temporalment la pàtria potestat a l'home que va intentar assassinar la seva exdona a martellades a Campos el 2019, respecte als dos fills menors que té en comú amb la víctima. Segons ha informat Europa Press, el Tribunal li ha imposat aquesta inhabilitació especial pel temps de la condemna de presó, de 13 anys i mig, dictada per l'Audiència Provincial de les Balears.

L'agressió va tenir lloc l'11 de setembre de 2019, pocs minuts abans de les 9.00 hores. Després de deixar els seus fills a l'escola, l'acusat va tornar al domicili, acompanyat de la seva exdona. S'havien casat el 2011, però en aquell moment estaven separats. La sentència recull que l'home no acceptava la ruptura i que va atacar la dona de manera sorprenent amb forts cops de puny al cap.

Després va agafar un martell de goma amb el qual la va continuar colpejant al cap, i posteriorment la va colpejar amb un altre martell metàl·lic. En total li va propinar fins a 24 cops al cap i la va deixar inconscient en el sofà del saló.

L'home va estar a l'habitatge al costat de la dona inconscient fins a les 13.20 hores. Esperava que morís per la gravetat de les lesions, i uns minuts després va tornar amb dos agents de la Policia Local, davant els qui va confessar ser l'autor de l'agressió. De fet, els va dir que estava tot gravat per càmeres instal·lades a l'habitatge.

No obstant això, la dona va sobreviure, encara que va estar ingressada durant diversos mesos i li van quedar greus seqüeles neurològiques.

stats