Els restaurants menorquins de PIME es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de Peix

L'esdeveniment s'organitzarà per als dos últims caps de setmana d'aquest mes

L'Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, durà a terme la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de Peix, en què el peix i el marisc seran els ingredients protagonistes dels restaurants. Els menús elaborats pels 11 establiments que formen part de la iniciativa són diferents i es poden consultar a la pàgina www.gastronomiamenorca.es, amb l'objectiu que el client triï la millor opció en funció dels seus gustos.

L'esdeveniment gastronòmic s'organitzarà per als dos últims caps de setmana d'aquest mes, amb un menú especial de migdia configurat amb peix i marisc com a ingredients bàsics. El menú es podrà degustar de divendres a diumenge. En concret, els dies seleccionats per l'Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants són 15, 16, 17 i 22, 23 i 24 de febrer. Les Jornades Gastronòmiques de Peix s'han convertit en un clàssic de la cuina menorquina. Una oportunitat idònia per a molts ciutadans d'altres illes per degustar el producte local.

Els membres de l'organització es mostren confiats i optimistes. També recomanen fer la reserva amb antelació. Les Jornades Gastronòmiques de Peix permetran oferir als clients tradicionals receptes locals, com la caldereta de peix de roca amb fideus i gambes, el perol de rajada amb patates i tomàtic al forn i l'arròs brouós de marisc.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF