Societat 08/07/2021

Reprenen la inspecció d'una casa de Cala de Bou on hi podria haver pistes sobre una dona desapareguda el 2018

Nuria Escalante va arribar a Eivissa el 31 d'octubre i el mateix dia va desaparèixer

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Guàrdia Civil.

PalmaAgents de la Guàrdia Civil han reprès aquest dijous a les 8 h les tasques de recerca en un habitatge de Cala de Bou perquè hi podria haver alguna pista relacionada amb Nuria Escalante, la dona que va desaparèixer l'any 2018.

Segons ha informat Europa Press, Escalante va arribar a Eivissa abans del 31 d'octubre per cercar feina i la darrera vegada que la ven veure va ser el mateix 31 d'octubre passejant per l'Arenal de Sant Antoni de Portmany. Després de la seva desaparició, van detenir cinc homes que podien estar implicats amb els fets, però el jutjat d'Instrucció número 4 d'Eivissa va sobreseure el cas per falta de proves.

Respecte del principal sospitós, un home de nacionalitat polonesa amb el qual van veure Escalante, també va sortir de la presó mesos després de la seva detenció. Els agents van estar cercant el cos de la dona a diferents zones de Sant Antoni, com ara cases abandonades, pous i torrents, però no van trobar res.

Durant el procés la defensa dels implicats va recordar que no s'havien trobat restes del perfil genètic d'Escalante ni a la casa de l'home polonès ni en la dels altres investigats. Tampoc les imatges captades per les càmeres de seguretat de Sant Antoni van poder demostrar si el principal sospitós va traslladar en un carro de supermercat el cos de la dona la nit de la seva desaparició.

stats