Temporal
Societat 28/08/2023

El PSIB retreu la gestió del temporal al Govern del PP

L'Executiu dona les gràcies a tots els tècnics d'emergències

ARA Balears
2 min
Mercedes Garrido

PalmaEl PSIB-PSOE ha denunciat aquest diumenge migdia l'absència del Govern i de la presidenta de l'Executiu, Margalida Prohens, durant el temporal que afecta totes les Illes aquest diumenge. Els socialistes han manifestat suport als afectats pel temporal i als serveis d'emergències, Protecció Civil, policies locals, bombers i Guàrdia Civil, que des de fa hores treballen per retornar a la normalitat.

La diputada socialista Mercedes Garrido s'ha demanat on és el Govern de les Illes Balears davant un episodi "del qual estàvem advertits des de fa dies, amb una alerta taronja lligada a un episodi de temperatura molt alta i amb la mar a 31 graus", la qual cosa ha provocat fortes ratxes de vent i pluges que han derivat en nombrosos incidents a tota la Comunitat Autònoma.

Amb això, la diputada socialista ha criticat que "ens sorprèn no tenir notícies ni del director general d'Emergències ni de la consellera de Presidència", a la vegada que "la presidenta del Govern, Marga Prohens, sabent que ens trobaríem en la situació greu en la qual estam, és a un acte del PP a Galícia fent campanya electoral".

Reunió d'emergència

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, que ha participat en la reunió d'emergències per a la gestió d'aquesta crisi, ha felicitat i ha donat les gràcies a tots els tècnics d'emergències per la seva feina exhaustiva, així com als bombers, policies i batles, tal com ha emès IB3 Ràdio i ha recollit aquest diari.

Per altra banda, el Consell de Mallorca ha convocat una roda de premsa aquest diumenge horabaixa, i també, des del perfil a xarxes socials del president d'aquesta institució, Llorenç Galmés, han publicat fotos seves fent seguiment al centre de control del Consell de l'evolució del temporal.

stats