Palma
Societat 30/07/2022

Prop de 300 persones es manifesten a Palma per exigir l'eliminació de les galeres

Demanen a l'Ajuntament que siguin elèctriques abans del 2024

ARA Balears
1 min
Manifestació a Palma en contra de les galeres.

PalmaProp de 300 persones, segons Progrés en Verd, s'han manifestat aquest dissabte a Palma per exigir l'eliminació de les galeres de tracció animal a la ciutat. El president de l'entitat animalista, Guillem Amengual, ha manifestat que "estam farts de maltractament animal i demanam a l'Ajuntament que compleixi la seva paraula i que el 2024 o fins i tot abans arribin les galeres elèctriques".

Segons ha informat Europa Press, el president de Progrés en Verd ha declarat que "fa set anys que no escolten les peticions que els arriben des de les entitats, col·lectius o partits animalistes". A més, Amengual ha carregat contra el "victimisme" dels conductors de les galeres i ha advertit que prendran mesures legals.

"Estan acusant la ciutadania de Palma de ser racistes i d'assetjar-los i no ho permetrem. És absolutament vergonyós. Saben que l'explotació dels cavalls de les galeres té els dies comptats i han quedat sense arguments. Continuarem lluitant perquè Palma faci història el 2024 i a la fi mereixi el títol de ciutat amiga dels animals", ha conclòs el president de Progrés en Verd.

stats