Societat 04/04/2019

Usuaris i professionals de Projecte Home rebran pautes de prevenció de l'Associació Contra el Càncer

Ambdues entitats han signat un conveni de col·laboració

Ara Balears
1 min
Usuarios i professionals de Projecte Home rebran pautes de prevenció de l'Associació Contra el Càncer

PalmaL'Associació Espanyola Contra el Càncer durà a terme accions de promoció de la salut entre professionals i usuaris de Projecte Home en virtut d'un conveni signat aquest dijous per ambdues entitats i que té una durada prorrogable de tres anys.

La col·laboració és per fer tasques de prevenció, informació o conscienciació sobre el càncer, però també sobre la millora de la qualitat de vida d'aquelles persones afectades per la malaltia a través de campanyes i iniciatives de promoció de la salut.

Entre d'altres, destaca la iniciativa del programa 'La teva salut és el primer' que incideix en la necessitat d'incorporar hàbits saludables a la vida diària. Els principals objectius són disminuir la incidència del càncer amb hàbits saludables i reduir la mortalitat amb tractaments específics, senzills i eficaços.

Aquells usuaris i professionals que s'inscriguin en el programa rebran cada setmana informació relativa al càncer i als hàbits de vida.

El president de la Junta Provincial de les Balears de l'Associació Espanyola contra el Càncer, Javier Cortés, ha signat el conveni amb el president executiu de la Fundació Projecte Home de Balears, Jesús Mullor.

stats