La primera persona que ha caigut per un precipici del 2019 és una britànica de 25 anys

La dona ha caigut des del puig de Randa, d'una altura de 25 metres, i el seu estat és molt greu

Una jove britànica de 25 anys va resultar ferida greu la matinada del dilluns 31 de desembre després de caure per un precipici d'uns 25 metres d'altura situat al costat del santuari de Cura, al puig de Randa (Algaida).

Segons han informat el servei d'emergències sanitàries 061 i els Bombers de Mallorca, el succés  es  va produir poc després de les 3 h i va ser la parella de la ferida qui va donar l'avís a l'112. 

La dona pateix un traumatisme cranioencefàlic i múltiples fractures i va ser evacuada per una UVI mòbil fins a l'hospital de Son Espases de Palma després de ser rescatada pels bombers de Llucmajor i Manacor i especialistes de muntanya d'Inca. Tan bon punt varen poder accedir al lloc on es trobava la jove, la traslladaren fins a una ambulància en direcció a l'hospital de Son Espases.

Els joves havien arribat fins a l'aparcament del santuari de Cura en un turisme i, en circumstàncies que encara no s'han pogut concretar, la dona va caminar més enllà del mur que delimita l'estacionament i va caure per un precipici pròxim en plena foscor.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF