Societat 15/05/2018

Pressió a Madrid contra el darrer projecte de prospeccions d'hidrocarburs al Mediterrani

Aliança Mar Blava denuncia que Madrid “posa traves” per presentar al·legacions al projecte de sondatges

Juanmi Mas
1 min
Prospeccions NO

PalmaDiversos representants dels sectors que formen l'Aliança Mar Blava i del seu secretariat tècnic, així com dels voluntaris d'Amics de la Terra que duen a terme la campanya de recollida d'al·legacions, han fet saber aquest dimarts en una roda de premsa que no volen més prospeccions.

Roda de premsa a la seu d'STEI Intersindical

Exigeixen una llei que prohibeixi les prospeccions d'hidrocarburs al Mediterrani perquè és un lloc que té un gran valor ecològic i que necessita ser protegit. Només entre el 4% i el 18% de totes les espècies marines conegudes al Mediterrani estan protegides tot i tractar-se d'espècies endèmiques. Segons

L'Aliança Mar Blava ha denunciat que estan trobant molts obstacles per presentar les al·legacions conjuntes al projecte de sondatges

En qualsevol cas, Carlos Bravo assegura que trobaran la fórmula perquè arribin a Madrid dins el termini i està convençut que "de nou, en podran presentar milers". De moment, la recollida de signatures, diu, “va molt bé”.

Aquestes no són les úniques ajudes, perquè l'organització Amics de la Terra ha posat a disposició dels ciutadans una taula per presentar propostes a l'estació Intermodal de la plaça Espanya de Palma. Hi serà de les 8 a les 22 h.

.

stats