Societat 02/01/2024

Presó per a un dels tres joves detinguts per agredir sexualment una al·lota a Palma

Els altres dos arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars

ARA Balears
1 min
Agent de Policia Nacional

PalmaUn dels tres joves detinguts per agredir sexualment i robar el mòbil a una al·lota quan estava arribant a ca seva, a Palma, ha ingressat a la presó. Segons ha recollit Europa Press, els altres dos arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars. Els fets varen tenir lloc la setmana passada, quan a la matinada, al voltant de les 2.30 h, una jove que tornava a ca seva, a la zona del Terreno, va ser assaltada per tres persones. Aquestes, sense dir res, varen començar a besar-la i a fer-li tocaments per tot el cos.

La víctima va començar a cridar i els presumptes autors varen tirar-la a terra d'una empenta i li varen robar el telèfon. Els companys de pis de l'al·lota varen sentir els crits i la varen veure a terra i als tres joves fugint. Varen baixar i varen perseguir-los, i pogueren agafar-ne un. Mentre avisaven la Policia, varen demanar-li on era el mòbil que havien robat, i el jove va dir que l'havien tirat quan fugien. Un dels testimonis va tornar enrere i va trobar el mòbil.

Quan els agents varen arribar, varen començar a escorcollar a zona per poder trobar els agressors, que varen ser localitzats minuts després a carrers pròxims. Tots tres, de 18 i 19 anys, varen ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual i robatori amb violència. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat l'ingrés a presó d'un d'ells.

stats