Societat 30/07/2022

Ports IB instal·la les boies del camp de fondeig de Formentor per protegir la posidònia

Aquest cap de setmana hi haurà una embarcació que donarà informació als usuaris i a partir dels pròxims dies es començaran a fer reserves

ARA Balears
1 min
Moment de la instal·lació de les boies.

PalmaPorts IB ha instal·lat aquesta setmana un total de 19 boies del camp de fondeig de la praderia de Formentor, segons regula el Decret 25/2018 sobre la conservació de la posidònia oceànica a les Balears. La Conselleria de Medi Ambient ha assenyalat que aquest cap de setmana hi haurà una embarcació que donarà informació als usuaris i a partir dels pròxims dies es començaran a fer reserves.

Les condicions i preus seran els mateixos que a la resta de fondejos en praderies a regular del Decret de Posidònia, que es poden consultar a la pàgina web de Ports IB. A partir de la setmana que ve també s'implantarà a tots els camps de boies el pagament exclusivament amb mitjans electrònics, tant per al pagament de reserves a la web com també per als pagaments in situ.

Medi Ambient ha destacat que, després de la temporada, està previst dur a terme la resta d'actuacions que estipula el projecte i que inclou la retirada de tots els morts existents que no es fan servir i la instal·lació de fondejos amb ancoratges ecològics.

stats