Societat 30/09/2021

Els polítics menorquins s'uneixen per demanar a la població que es vacuni

Volen incrementar el percentatge de persones vacunades

Iván Martín
1 min
Fotograma del vídeo de la campanya dels polítics a favor de la vacunació.

MAÓEl que no ha aconseguit la reforma de la carretera general o el model turístic ho ha assolit el procés de vacunació contra el covid-19. Diversos polítics, de gairebé totes les ideologies, s'han unit per enregistrar un vídeo que té com a objectiu fer una crida a la ciutadania per accelerar la vacunació.

Així, representants polítics del Consell de Menorca i els ajuntaments de l'illa hi han difós aquest dijous un vídeo amb un clar missatge: transmetre a la població unitat i confiança en la vacuna contra el coronavirus.

La presidenta del Consell, Susana Mora, inicia el vídeo dient "la teva vacuna, encara hi ets a temps", i deixa pas a batles i regidors dels diversos municipis de Menorca, que argumenten la importància i responsabilitat que comporta el procés. A més, també hi han participat professionals de l'àmbit sanitari.

La presidenta del Consell ha recordat l'objectiu de la campanya: "Volem animar la població a donar l'última empenta per obtenir un percentatge de vacunació més òptim. És un acte senzill que demostra la solidaritat envers la nostra comunitat, i en concret cap a les persones més vulnerables que ens envolten".

stats