Societat 27/11/2019

La policia deixa en llibertat el detingut per cremar una dona en un parc públic de Palma

Els investigadors sospiten ara que la víctima es va calar foc per accident

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional analitzant el lloc dels fets minuts després del succés

PalmaLa Policia Nacional ha deixat en llibertat el sospitós de calar foc a una dona en un parc públic de Palma. Segons ha avançat l'Última Hora, no hi ha proves contra el detingut i ha pres cos una nova via d'investigació. Si dimarts els agents el tenien com un clar sospitós, ara s'inclinen per creure que la víctima s'hauria pogut cremar ella mateixa per accident, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional a l'ARA Balears.

Tot i que per ara no es descarta cap hipòtesi, l'alliberament de l'arrestat indica que els investigadors donen credibilitat a la possibilitat de l'accident. Segons aquesta hipòtesi en un supermercat proper a la víctima se li hauria romput una botella de whisky damunt. Diversos testimonis varen confirmar dimarts a l'ARA Balears que ella anava sovint al parc a beure alcohol. Després, sempre segons aquesta hipòtesi policial, s'hauria pogut calar foc al jersei que duia, per accident, quan intentava encendre un cigarret.

La investigació continua en marxa i encara no s'ha tancat. No es descarta, doncs, que un home, possiblement el detingut dimarts, l'hagués ruixada amb líquid inflamable i li hagués calat foc. De fet, una testimoni dels fets va explicar a l'ARA Balears que va córrer a atendre la dona quan va veure que s'estava cremant i que cridava: "Un boig m'ha calat foc!". Fins i tot li va fer una descripció del presumpte agressor, que encaixa amb la del detingut.

stats