Son Banya
Societat 21/08/2023

Un ase sense rumb, la situació que es va trobar la Policia Nacional a Son Banya

L'animal ha estat traslladat a Son Reus per revisar-ne l'estat de salut i cuidar-lo mentre se'n cerca el propietari

1 min
L'ase trobat a Son Banya.

PalmaUn ase petit sense rumb que caminava pels carrers de Son Banya. Aquesta és la situació que es varen trobar aquest dissabte els agents de la Policia Nacional que feien tasques preventives a la zona. Cal recordar que el poblat està en procés de desmantellament i ple de brutor i restes de material pertot arreu.

Els agents varen comprovar que l'animal, que no presentava gaire bon aspecte, no disposava de cap sistema de seguretat que impedís que pogués ser atropellat per algun vehicle. Davant aquesta situació, es va sol·licitar la intervenció dels treballadors de Son Reus, que el varen traslladar a les instal·lacions per verificar-ne l'estat general.

Vist per primera vegada "fa tres dies"

Una font del poblat explica que va veure l'animal per primera vegada "feia tres dies". "Era un ase petit, jo pensava que era un esquirol", assenyala de broma. En ser preguntada per l'origen de l'animal, no va oferir cap resposta. "Quan el vàrem veure, no pensàrem res estrany", diu. "Estic contenta que se l'hagin endut, perquè allà on vagi estarà millor que aquí. Aquí ningú no li hauria fet mal, però els nins volien jugar amb ell i el molestaven", exposen. I torna al tema de la procedència de l'animal: "No crec que sigui robat, perquè aquí la Policia entra quan vol, i l'animal era perfectament visible i ningú no n'havia dit res", considera. Ara per ara, la Policia Nacional fa gestions per conèixer d'on va sortir l'animal i de qui és per poder tornar-l'hi.

stats