Societat 13/02/2018

La Policia Nacional deté una parella que estava a punt de casar-se per conveniència

Els detinguts haurien pagat fins a cinc mil euros a una dona per casar-se amb un ciutadà d'origen hindú

Ara Balears
1 min
La Policia Nacional deté una parella que estava a punt de casar-se per conveniència

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut a Muro quatre persones per un delicte de foment de la immigració il·legal quan intentaven realitzar un matrimoni de conveniència entre una ciutadana espanyola de 39 anys i un ciutadà d'origen hindú de 31.

Agents de la UCRIF de la Prefectura Superior de Policia a les Illes Balears, en el marc de les recerques relacionades contra la immigració il·legal, varen tenir coneixement que el 8 de febrer a les 12 del migdia s'havien de celebrar unes noces de conveniència a la localitat de Muro, entre una dona espanyola i un ciutadà hindú. Els agents s'hi varen desplaçar i varen localitzar la parella, que estava a punt de formalitzar el seu matrimoni al costat de dos testimonis.

Els agents varen comprovar que un ciutadà d'origen hindú s'havia posat en contacte amb una ciutadana espanyola, a qui va oferir celebrar un matrimoni de conveniència a canvi de 5.000 euros i, així, ell aconseguir la nacionalitat espanyola. Després d'acceptar l'acord, la dona va rebre 2.500 euros el mes de novembre i varen quedar que la resta de la quantitat la cobraria una vegada fet el casament.

En l'operació s'han intervingut els 2.500 euros del segon pagament, localitzats el dia de les noces a la guantera del vehicle del 'novii', a més d'un torcaboques amb el nom de la 'novia' que tenia ell guardat a la butxaca dels calçons.

stats