Societat 04/07/2020

La Policia Nacional identifica prop de 200 persones que feien botellada a Palma

L'operatiu conjunt amb la Policia Nacional té com a objectiu controlar que es compleixin les mesures sanitàries establertes per la crisi del covid-19

Ara Balears
2 min
FAPA afirma que el consum d'alcohol és un problema de salut provocat per la normalització.

PalmaLes botellades tornen a centrar les tasques de la Policia Nacional i la Policia Local de Palma aquest cap de setmana. Després que la setmana passada centenars de joves organitzassin festes i botellades, sobretot, als polígons de Son Castelló, Son Rossinyol i, especialment, a Can Valero, el cos policial decidí reforçar la vigilància i aquest divendres s'identificaren gairebé 200 persones que feien botellada i 53 van ser multades per aquest motiu.

En la primera fase del dispositiu conjunt de la Policia Local de Palma amb la Policia Nacional per tal de frenar les festes il·legals en les quals no es respecta cap de les mesures sanitàries, s'identificaren 190 persones, 12 vehicles foren escorcollats, 52 persones foren multades per no complir les mesures sanitàries i no dur mascareta, 14 més per tinença i consum de substàncies estupefaents, una per tinença d'armes, 53 per fer botellada i 2 per infraccions de trànsit.

L'operatiu, que començà aquest divendres, té com a objectiu controlar que es compleixin les mesures sanitàries establertes per la crisi del covid-19, especialment el manteniment de les distàncies interpersonals de seguretat i l'ús de màscares, en el seu cas.

Cal recordar que per ara els establiments d'oci nocturn amb un aforament superior a les 300 persones no poden obrir i els que tenen un aforament inferior ho poden fer però amb restriccions: han de tancar a les dues de la matinada com a tard, no es permet el ball a les pistes –on hauran de col·locar taules i cadires si es volen fer servir– i la barra només es podrà fer servir fins a les 22 h.

A més, segons ha informat la Policia Nacional, una de les persones identificades fou detinguda perquè li constava una reclamació judicial.

stats