Robatori a un hotel
Societat 04/08/2023

La Policia Nacional deté una treballadora després d'aclarir 17 robatoris en un hotel de Palma

L'establiment va contractar detectius, els quals varen agafar 'in fraganti' l'arrestada fins en dues ocasions

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional detingueren el 30 de juny una dona de 44 anys com a presumpta autora de 17 delictes de robatori. Els agents varen començar a rebre una gran quantitat de denúncies de sostraccions que tenien lloc dins les habitacions d'un mateix establiment hoteler a Palma des del mes de maig passat.

Així, el Grup d'Investigació de Districte de Platja va començar la pertinent investigació, la qual va permetre concretar que les sostraccions, majoritàriament de diners en efectiu, eren comeses per qualque membre de la plantilla treballadora. La direcció de l'establiment va decidir contractar una empresa de seguretat privada, la qual no va tardar a sorprendre fins a dos cops in fraganti una treballadora sostraient diners en efectiu d'una de les habitacions.

A continuació, avisaren les autoritats, les quals es traslladaren al lloc dels fets i detingueren la dona, com a presumpta autora de 17 sostraccions. Un cop arrestada, els agents pogueren localitzar els diners que havia robat i que estaven amagats.

stats