Incendi
Societat 23/06/2023

La Policia Nacional deté dos implicats en l'incendi d'un vehicle a Palma

La víctima havia tingut una discussió amb els provocants de l'incendi del cotxe la nit abans

ARA Balears
1 min
El cotxe calcinat a Son Roca

PalmaLa Policia Nacional va detenir diumenge passat dues persones per un delicte d'incendi per haver calat foc al cotxe d'una tercera persona. Els fets van ocórrer diumenge passat a les 15 hores, en un carrer de la barriada de Son Roca, a Palma, quan diversos joves van calar foc a un vehicle que estava aparcat, que quedà calcinat i afectà el cotxe del costat. Segons la Policia, la nit anterior, la víctima va tenir una discussió en una discoteca amb un grup de joves, els quals van calar foc al cotxe el dia següent.

Diversos testimonis varen observar com els presumptes autors dels fets baixaven d'un cotxe, tiraven un líquid al cotxe de la víctima i, acte seguit, hi calaven foc i sortien corrents. Fins al lloc dels fets hi va acudir una patrulla de policia i una dotació de bombers, que varen apagar el foc. Els agents començaren a investigar la zona fins que van aconseguir esbrinar la identitat dels qui varen incendiar el vehicle.

Els presumptes autors foren localitzats i detinguts a la barriada de Son Gotleu. La Policia els va demanar si havien tingut qualque problema per la zona de Son Roca i ells van contestar que no s'havien mogut de Son Gotleu. Amb tot, la Policia va recopilar tota la informació i procediren a la detenció dels presumptes autors per un delicte de danys per incendi. Les investigacions continuen obertes i no es descarten més detencions en la implicació de l'incendi.

stats