Party Boats
Societat 08/07/2023

La Policia Local de Palma ha iniciat actuacions dirigides al control de 'party boats'

Des de la Policia Local s'ha alertat que aquest tipus d'actuacions de control són periòdiques

ARA Balears
2 min
La Policia Local de Palma ha iniciat la vigilància

PalmaLa Policia Local de Palma ha reforçat els controls per evitar actes incívics procedents dels usuaris de party boats, unes actuacions de vigilància que seran periòdiques al llarg de tota la temporada. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte en una nota de premsa, la Policia Local ha iniciat actuacions orientades al control de party boats i ha alertat sobre la necessitat que els usuaris que utilitzen aquest tipus d'embarcacions d'oci i esbarjo compleixin estrictament la normativa municipal.

Aquest divendres passat, patrulles de l'àrea de Seguretat Ciutadana de la Policia Local, acompanyades per efectius de seguretat de l'Autoritat Portuària, varen accedir a la zona on atraca el vaixell que acull party boats al moll de les Golondrines i, una vegada allà, varen comprovar que disposava de la documentació en regla i complia la normativa vigent.

A més, se li va recordar al propietari de l'embarcació l'exigència que els usuaris d'aquesta embarcació es comportassin de manera cívica tant a la sortida com a l'arribada al port. Des de la Policia Local s'ha alertat que aquest tipus d'actuacions de control són periòdiques i que el seu objectiu és evitar que les possibles actituds incíviques incideixin sobre el descans dels veïns i empreses de la zona. Així, s'ha instat l'empresa que extremi els controls perquè els usuaris d'aquestes embarcacions es comportin de manera cívica.

Les infraccions per actes incívics, segons l'Ajuntament, provenen tant de l'Autoritat Portuària com les derivades de la normativa municipal i la Conselleria. En aquest punt, el regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme, Miguel Busquets, ha deixat clar que "l'Ajuntament de Palma serà inflexible i categòric si es produeixen actituds incíviques que pertorbin els veïns i empreses de la zona". "Respectam el dret a l'oci, però no permetrem que s'atempti contra el descans dels veïns. Si no es compleix la normativa, actuarem amb contundència", ha subratllat. Busquets ha avançat que la Policia Local també ha reforçat la vigilància a la zona del passeig Marítim per evitar que es produeixin actes violents o botellades.

stats