Societat 25/06/2021

La Policia Local de Ciutadella intervé una baralla i un conductor que es feia passar per taxista

Els agents han actuat en diverses ocasions per avisos relacionats amb renou i per evitar que la gent s'ajuntàs a la via pública

ARA Balears
1 min
La Policia Local de Ciutadella lamenta la falta d'efectius per a controlar les festes de Sant Joan.

PalmaLa Policia Local de Ciutadella ha intervingut aquesta matinada una baralla a la zona de Cala en Blanes i ha identificat sis persones, segons ha informat Europa Press. L'enfrontament, que s'ha produït devers les 3 h, no ha tingut conseqüències. Els policies també han denunciat el conductor d'un vehicle que traslladava persones sense tenir llicència de taxi.

Malgrat que el nombre d'incidents i aglomeracions de persones ha estat menor que en els darrers dies, els agents han actuat en diverses ocasions per avisos relacionats amb renou i per evitar que la gent s'ajuntàs a la via pública.

A primera hora de la nit, devers les 22 i les 23 h, els policies han actuat al centre de Ciutadella i la plaça Nova per evitar grans aglomeracions i garantir que es respectàs la seguretat sanitària. El mateix han fet a les 2 h, quan els locals d'oci han tancat i els agents han intervingut perquè els clients es dirigissin als seus domicilis.

A la urbanització de Cala en Blanes també s'ha dissolt una concentració de joves i els agents han denunciat els organitzadors d'una festa en un xalet. D'altra banda, la policia local ha actuat des de divendres a les aturades de taxi del Born de Ciutadella per evitar aglomeracions. Com que hi ha pocs taxis, fa dies que es produeixen aglomeracions i discussions pel seu ús.

stats