Societat 21/03/2020

La Policia Local d'Algaida alegra el confinament cantant 'En Joan petit...'

Els agents han volgut posar música a la reclusió dels infants del poble

Maria Llull
2 min

PalmaVeure un grup de policies cantant En Joan Petit quan balla enmig del carrer pot semblar, com a mínim, estrany. Però més estrany és que els infants estiguin tancats a casa un dia rere l'altre, sense poder jugar, ni córrer, ni pegar bots, ni anar darrere d'una pilota. Per això, els agents de la Policia Local d'Algaida han decidit posar música a aquests dies de confinament i han anat pels carrers del poble cantant En Joan Petit quan balla. A més, no han descuidat cap detall, perquè no ha faltat l'acompanyament d'una guitarra ni la pertinent coreografia.

"Dimecres passat vàrem fer sonar les sirenes per agrair als veïns del poble que no hagin sortit de casa i hagin respectat el decret de l'estat d'alarma", ha explicat a l'ARA Balears l'oficial en cap de la Policia Local, Joan Oliver. "Després vàrem pensar que els nins i les nines del poble també havien de poder gaudir d'un moment divertit", ha afegit.

Com que els infants insistien a demanar les sirenes, els agents varen decidir sortir als carrers a cantar En Joan petit. "Ens ho han agraït moltíssim. Ens quedam amb les cares dels pares i dels nins", continua Oliver, encara emocionat. Així i tot, l'oficial en cap recorda que el primer és complir amb el deure. "Ja hem aixecat 20 actes en dos dies i controlam en tot moment que es respecti l'estat d'alarma", comenta. "Som conscients de quina és la nostra feina i feim el que toca", puntualitza.

La bona notícia per als veïns d'Algaida és que la Policia Local continuarà donant una mica d'alegria quan pugui fer-ho. "Si el temps ho permet, demà anirem a cantar a Pina i Randa, i dimecres que ve tornarem a fer sonar les sirenes. El cap de setmana, tornarem a cantar una altra vegada", diu l'oficial en cap, ben content perquè "els infants al·lucinaven i han pogut ballar". "Hem de posar-hi el nostre gra d'arena. Entre tots en sortirem", sentencia Oliver abans d'acomiadar-se.

stats