Societat 06/11/2020

La policia tem una guerra entre els clans familiars després de l'assassinat masclista al poblat d'El Hoyo

L'assassí confés ha passat a disposició judicial aquest divendres

Ara Balears
1 min
La policia durant de la reconstrucció dels fets

PalmaLa Policia Nacional ha activat un dispositiu de vigilància per evitar possibles enfrontaments, atacs o represàlies entre els clans de les dues famílies de l'assassinat masclista al barri del Secar de la Real de Palma. El cos policial tem una possible guerra entre clans i ha posat en marxa aquest dispositiu per frenar un nou episodi de violència a la zona.

Segons han detallat a l'ARA Balears fonts properes a la investigació, els familiars de l'assassí confés de la seva exparella han abandonat els domicilis en els quals residien i a hores d'ara es desconeix on són. Davant aquesta situació i el temor que la família de la víctima pugui atacar els parents de l'assassí, el cos policial du a terme tasques de vigilància i control del poblat d'El Hoyo -al barri del Secar de la Real de Palma-, Son Roca, l'Amanecer i l'Hostalot.

L'home que va matar la seva exparella d'un cop de pedra al cap ha passat a disposició judicial aquest divendres després que ahir es negàs a declarar davant la Policia Nacional. Cal recordar que, tot i acollir-se al dret a no declarar a comissaria, l'home va confessar l'assassinat durant la reconstrucció dels fets i va explicar als agents com va ser l'atac.

stats