La setmana que m'espera
Societat 19/06/2021

“Som un poc peix, tot el dia estic en remull”

L'actriu i presentadora Alba Brunet explica com serà la seva setmana

2 min
Alba Brunet, actriu i presentadora

PalmaAquesta setmana serà moguda, moguda. És la tònica de les temporades amb molta feina: hi ha setmanes que puc arribar a agafar cinc avions! N’hi ha d’altres, però, que són molt més tranquil·les... però anem per feina: Diumenge seré a Barcelona perquè he de gravar un curtmetratge amb un director americà, serà tot en anglès. Després ho celebrarem, perquè ja serà el darrer dia de rodatge, i el mateix vespre tornaré cap a Mallorca. Dilluns arranca la gravació de la nova ficció de la productora Espaitemps. Ho rodarem pràcticament tot a Lluc. El meu personatge és el d’una monitora d’un campament. La veritat és que mai havia tingut tant de text per estudiar en un termini tan curt de temps. Així que moment que tenc lliure, agaf el guió i m’hi pos. Mira que vaig fer Acacias38, que era una sèrie diària, però aquesta monitora xerra molt. És per aquest personatge que m’han posat els cabells blaus. La ficció és de gènere fantàstic, hi passen coses rares... té una pintassa! Dimarts també em toca rodar això. El títol de la sèrie ja és oficial: Mòpies.  

Dimecres tenc rodatge de Gent de la mar, és un dels programes que més il·lusió em fa gravar: serà el meu baptisme de busseig. Estic descobrint molt de món fent de presentadora del programa i coneixent molta gent que m’encanta. Sempre he estat un poc peix, perquè estiueig a la Colònia de Sant Jordi i tot el dia estic en remull. 

Consider que un dels millors plans per fer amb amics és anar d’excursió a la muntanya i que acabi a una cala. Dijous és Sant Joan i també tenc rodatge, però en acabar ho celebraré amb les amigues;anirem a un local nou que han obert a Palma. I, el més important, té terrassa! Ha de ser un exterior, perquè faig feina i no em puc arriscar a contagiar-me...

Visc entre Barcelona i Mallorca, amb una maleta a l’esquena. Amb aquesta vida és impossible tenir cap mena de rutina, ni física ni alimentària ni de son. Mai no sé si tenc els sostenidors que justament necessit a Barcelona o a Mallorca. N’hauré d’acabar tenint uns aquí i uns allà. Amb el temps t’hi acostumes i aprens a ser més pràctica. A més, en aquests moments de feina no tens massa temps per les aficions. A mi m’agrada molt llegir, però quan estic centrada en un projecte m’és impossible, no em concentr. Mirar sèries em va més bé per desconnectar. Ara estic enganxada a The Crown. Sí, ja sé que arrib tard, però bé, una fa el que pot.

Tenc la sensació d’estar arraconant trastos tot el dia, a totes hores. No sé si això li passa a tothom, però de veres que a ca meva és increïble. Ui! i no suport trobar cabells banyats a la dutxa, em fa oi. Tampoc no m’agraden gaire les begudes: ni el cafè, ni la cervesa, ni cap tipus de refresc. Només bec aigua i, qualque pic, vi. O sigui que de matí em fa feliç un tassó de llet de civada, com un berenar de nina. Bé, i també de tia moderna:torrades amb alvocat. Sí, som d’aquestes.

stats