Unes 4.500 persones visiten la Fira Arrels de Menorca i compren 25.000 tiquets de degustació

El conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, n'ha fet una valoració "positiva" i ha assegurat que s'ha complert el propòsit principal de la institució

Satisfacció en línies generals per la tercera edició de la Fira Arrels, que s'ha duit a terme aquest cap de setmana al recinte firal de Maó. El certamen, del producte local i la cuina de Menorca, s'ha consolidat amb l'obtenció de 4.500 visitants els dos dies de fira, a més d'augmentar un 20% les xifres de consum amb la venda de més de 25.000 tiquets de degustació. Arrels tenia un programa carregat d'activitats que s'han desenvolupat en els tres espais: l'Aula Cuina, l'Aula Tast i l'Aula Infantil. 

El conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, ha fet una valoració "positiva" dels resultats i ha assegurat que s'ha complert el propòsit principal que s'havia marcat el Consell Insular, "assolir els objectius de fluxos econòmics i activitat comercial, amb un increment de tastos i venda de producte que ha deixat molt satisfets els productors". Per la seva banda, el director de la fira, Pep Palau, ha destacat la col·laboració entre productors i el sector de la cuina, fet que s'ha traduït en un "augment de tastos de gran qualitat com la lasanya de safrà, l'arròs de la terra i les hamburgueses ecològiques". 

Després d'una primera jornada exitosa, la Fira Arrels posà ahir el punt final. Abans, els assistents van poder gaudir de les demostracions de cuina de Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia, Ciutadella), Arnau Muñío (Direkte Boqueria, Barcelona), Vicente Patiño (Saití, València), David de Coca (Sa Llagosta, Fornells) i Santi Taura (Santi Taura, Mallorca). Cal recordar que aquest any el territori convidat ha estat Girona. La música que ha acompanyat el certamen ha anat a càrrec del grup menorquí La Dolce Evita. 

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF