Societat 17/06/2022

Periodistes alemanys s'interessen per la natura i la gastronomia de Menorca

També han visitat alguns dels principals monuments de la Menorca Talaiòtica

Iván Martín
1 min
El grup de periodistes gaudint de la natura a Menorca.

MAÓSota el títol de 'Gaudeix Menorca amb els cinc sentits', un grup de nou periodistes alemanys ha visitat Menorca en un viatge organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), conjuntament amb l'Oficina Espanyola de Turisme a Berlín i el turoperador Wikinger Reisen, especialitzat en viatges de senderisme.

Els periodistes han estat a l'illa amb un programa enfocat al turisme actiu, el cultural i la gastronomia. Durant la seva estada han visitat alguns dels principals monuments de la Menorca Talaiòtica, com la Naveta dels Tudons o el poblat de Torralba d'en Salort, dos dels béns candidats a formar part de la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. A més, han fet un recorregut per les Pedreres de S'Hostal-Líthica, on han tingut l'oportunitat de conèixer un dels llocs més singulars de l'illa, hereu d'un dels oficis més arrelats, com el de l'extracció de marès. Per a conèixer de primera mà la gastronomia de l'illa l'any que Menorca ostenta el mandat de Regió Europea de Gastronomia, els periodistes han gaudit d'un berenar menorquí a base de producte local. També han viscut una experiència Starlight d'observació d'estrelles, aprofitant les bones condicions del cel nocturn.

Aquesta acció promocional respon a l'objectiu de la FFTM i la direcció insular de Promoció Turística i Fons Europeus del Consell de diversificar mercats emissors i atraure un perfil de viatgers que facin més sostenible l'activitat turística a l'illa i que permetin allargar la temporada.

stats