Angélica Pastor defensa la legalitat de la jornada voluntària per als policies locals

La regidora de Seguretat Ciutadana assegura que quan va entrar al govern es va trobar amb un retard de dos anys en el pagament de les hores extres

"Ens hem hagut de cercar la vida per poder pagar totes les hores extres dels policies", ha assegurat en el ple ordinari de l'Ajuntament de Palma la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor. Pastor ha explicat que quan va entrar a l'equip de govern va trobar-se amb un retard de dos anys pel que fa al pagament de les hores extres dels policies. És per aquest motiu que s'ha mostrat molt sorpresa per la proposició que ha fet avui el Partit Popular d'eliminar la jornada voluntària. Els populars consideren que aquesta formula és il·legal ja que, segons expliquen, el darrer informe d'intervenció no l'aprovava.

La regidora, però, ha defensat la legitimitat de la jornada voluntària. "Tenim un informe del Departament de Recursos Humans que l'avala", ha dit Angélica Pastor. Pel que fa a l'informe de l'interventor, Pastor assegura que sí que va aprovar aquesta modalitat de treball extraordinària. Assegura que és una fórmula que té com a objectiu solucionar les deficiències de personal que presenta des de fa temps la plantilla de la Policia Local de Palma.

El regidor del grup municipal de Ciutadans, Tomeu Cañellas, ha recriminat a Pastor que té tota l'opinió dels sindicats en contra. "No li importa en absolut el que diguin els policies ni els sindicats", ha declarat Bauzà, que considera que la jornada voluntària no és una manera seriosa de gestionar la jornada laboral dels policies. El regidor dels populars, Fernando Rubio Aguiló, també ha dit que "la jornada voluntària no existeix i que és una invenció de Pastor".

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF