Societat 07/06/2020

Palma retira 86,1 tones de residus dels seus torrents

El pla de neteja va començar a principis del mes de març

Ara Balears
1 min
Operaris netejant un torrent

PalmaL'Ajuntament de Palma ha retirat un total de 86,1 tones de residus dels seus torrents. L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat del Consistori va començar amb el pla de neteja dels torrents de la ciutat a principis del mes de març, 15 dies abans que el govern espanyol decretàs l'estat d'alarma per la crisi sanitària generada pel coronavirus.

Segons indica el Consistori en una nota, fins ara s'han netejat els torrents de na Bàrbara, Sant Agustí, Cala Major, Mal Pas, l'Aigua Dolça, Sant Magí, la Riera i el torrent Gros, i aquesta setmana fa 15 dies que es va començar amb el torrent de la Vileta.

En concret, el tram urbà que es neteja del torrent de la Vileta és el que està situat entre el camí de Son Xigala i els carrers de Conxa Espina i de Pisa, una àrea a la qual s'ha donat prioritat, ja que molt a prop hi ha cases i s'hi havien acumulat residus. El pressupost que destina l'Ajuntament de Palma a aquest pla de neteja de torrents és de 170.000 euros anuals, "una inversió que genera 10 llocs de feina", destaca.

stats