Societat 08/08/2021

Nova nit de disturbis amb càrregues policials a Punta Balena

Més de 500 turistes han tallat el carrer, han creat aglomeracions i han tirat gas pebre

ARA Balears
1 min
Turistes britànics prenen el carrer el dia de la semifinal entre Anglaterra i Dinamarca al carrer de Punta Balena.

PalmaEls aldarulls i les aglomeracions no cessen al carrer de Punta Balena. Aquesta nit passada, segons ha avançat l'Última Hora, més de 500 turistes han tallat el carrer i els cossos de seguretat han hagut d'intervenir davant les actituds incíviques que demostraven. Els disturbis han tingut lloc a la 01.30 h, coincidint amb l'hora de tancament dels pubs, bars i restaurants. Segons sembla, els turistes s'han aplegat davant del local Capitol, on han transcorregut els esdeveniments.

Entre càntics i balls, la gernació, que recordava les grans aglomeracions que es varen veure durant la setmana de les eliminatòries de l'Eurocopa de futbol, va començar a mostrar actituds violentes: els turistes varen pegar cops als cotxes i, fins i tot, hi varen pujar damunt. També varen començar a llançar gas pebre, fet que va provocar problemes de respiració a altres persones que recorrien el carrer de Magaluf. El moment decisiu va ser quan un dels turistes es va enfilar a un cotxe en moviment i en va caure. Tot seguit, els altres varen començar a moure el vehicle amb força.

La Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil varen intervenir-hi. Segons s'explica, varen desallotjar el carrer de Punta Balena, mentre els turistes corrien cap a altres carrers o cap a la platja. Va ser llavors quan els agents varen rastrejar la platja per continuar el desallotjament i hi varen trobar diversos grups nombrosos fent botellada.

stats