Societat 13/01/2022

El NitBus de l'EMT de Palma queda suspès a causa de l'allau de baixes de covid-19

Al voltant d'un 10% de la plantilla de l'empresa municipal està afectada pel coronavirus

ARA Balears
1 min
Promoció del NitBus a un dels vehicles de l'EMT.

PalmaL'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha hagut de suspendre de manera temporal el servei de NitBus –que opera els divendres, dissabtes i vigília de festius des de les 23.30 h fins a les 6.30 h– a causa de l'elevada incidència de baixes per culpa del covid-19 entre la plantilla. Segons ha informat Cort, hi ha al voltant d'un 10% de persones de l'empresa municipal afectada pel coronavirus.

Concretament, l'EMT té a hores d'ara 107 baixes, 63 de les quals degudes al covid-19. El col·lectiu està format, en total, per 555 persones. El Consistori recorda que fins al dia d'avui l'EMT ha pogut prestar els serveis amb total normalitat. En aquest sentit, l'empresa es compromet a reactivar la xarxa de NitBus tot d'una que la incidència de baixes covid ho faci factible.

La xarxa de NitBus de l'EMT Palma està integrada per quatre línies: N1, que enllaça la Porta del Camp amb el passeig Marítim; N2, que va des de Can Blau fins a Can Valero i passa per barris com la Soledat, el Nou Llevant, l'Escorxador i el Camp Redó; N3, que uneix la zona del poliesportiu Germans Escalas amb la Indioteria, i N4, que surt de Son Bonet i recorre el carrer Aragó.

stats