Societat 03/05/2020

Multen 13 persones a Palma per fer esport fora de l'horari permès

Durant aquest cap de setmana s'han proposat per a sanció un total de 589 persones

Ara Balears
1 min
Multen 13 persones a Palma per fer esport fora de l'horari permès

PalmaLes forces i cossos de seguretat de l'Estat han multat 13 persones a Palma per fer esport fora de l'horari permès durant les dues primeres jornades en què les sortides estaven permeses. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a través d'un comunicat, durant aquest cap de setmana els agents han sancionat un total de 589 persones: 287 a Palma, 14 a Manacor, 19 a Eivissa, 2 a Ciutadella i 2 a Maó. D'ençà que ha començat l'estat d'alarma, la xifra de propostes de sanció a l'Arxipèlag puja a més de 15.380.

Respecte de les passejades amb nines i nins, la Policia Local de Palma va aixecar dissabte cinc actes i la Policia Nacional, una altra. Tres d'aquests casos es varen deure al fet que més d'un adult acompanyava els menors, mentre que els altres tres varen ser motivats per utilitzar zones comunes no permeses.

La Delegació del govern ha volgut remarcar que, malgrat aquestes situacions puntuals, la majoria de mares i pares demostra el seu compromís social i responsabilitat en el compliment de les mesures acordades en les sortides amb els seus fills.

La jornada d'aquest diumenge, la segona en la qual els ciutadans poden sortir a passejar i a fer esport, està transcorrent sense incidències rellevants a l'Arxipèlag, excepte casos excepcionals. Els agents han detectat una major afluència de gent a primeres hores del matí en els passejos per als vianants, zones verdes, platges i passejos marítims dels municipis, però la gran majoria de la població compleix les normes vigents, especialment amb la distància interpersonal de dos metres.

stats