Societat 05/07/2020

Multen 235 persones per fer botellada als carrers de Palma aquest cap de setmana

La Policia ha identificat més de 400 persones en el dispositiu especial de control per evitar festes il·legals

Ara Balears
1 min
Control policial durant la nit d'aquest divendres

PalmaEl dispositiu especial de control de la Policia Local de Palma i la Policia Nacional durant el cap de setmana als parcs i polígons de la ciutat per evitar aglomeracions, festes il·legals i botellades que incrementin el risc de contagis de coronavirus ha acabat amb 235 multes per fer botellada i 63 per incomplir les mesures de seguretat sanitàries.

Durant la primera jornada del dispositiu, els agents ja multaren 53 persones per fer botellada, mentre que durant la nit d'aquest dissabte, en la segona jornada, els agents aixecaren 182 actes per aquest mateix motiu i 11 per incomplir les mesures sanitàries per no dur màscara. En la segona fase d'aquest dispositiu policial conjunt establert durant aquest cap de setmana, la Policia va identificar 218 persones i escorcollà 68 vehicles.

A més, els agents han aixecat en total 63 actes per incompliment de les mesures sanitàries per no dur mascareta i no complir amb la distància de seguretat, 22 actes per tinença i consum de substàncies estupefaents, una acta per intervenció d'una arma, set actes per desobediència, una per embrutar la via pública i cinc infraccions de trànsit.

Cal recordar que per ara els establiments d'oci nocturn amb un aforament superior a les 300 persones no poden obrir i els que tenen un aforament inferior ho poden fer però amb restriccions: han de tancar a les dues de la matinada com a tard, no es permet el ball a les pistes –on hauran de col·locar taules i cadires si es volen usar– i la barra només es podrà fer servir fins a les 22 h.

stats