Successos

Morad, detingut de nou: aquest cop per amenaçar de mort un policia

El raper ha recriminat a dos agents que la grua s'emportés el seu cotxe, que estava mal aparcat

2 min
El raper de l'Hospitalet de Llobregat Morad.

BarcelonaDos agents de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet han detingut aquest dijous a la tarda el raper Morad al carrer Natzaret, prop del domicili actual del popular cantant. Segons ha avançat El Caso i ha confirmat l'ARA, Morad hauria amenaçat de mort un dels dos agents en una discussió. Tot ha vingut per un cotxe mal aparcat. Els dos policies patrullaven pel barri de Santa Eulàlia i han vist un vehicle sobre la vorera que gairebé no deixava passar els vianants. Després de comprovar que no hi havia ningú a dins, han trucat a la grua municipal perquè se l'emportés. Just quan ha arribat, ha entrat en escena el raper.

El cotxe era seu i ha començat a discutir amb els agents, recriminant-los que se l'emportessin. La conversa ha pujat de to i, segons fonts consultades per aquest diari, Morad ha verbalitzat expressions "molt greus", incloent-hi amenaces de mort. Finalment, els agents l'han detingut per un delicte d'atemptat a l'autoritat i se l'han emportat a comissaria. La Guàrdia Urbana l'ha deixat en mans dels Mossos d'Esquadra, que finalment han optat per deixar-lo en llibertat després de comprovar que es tracta d'un delicte menor i de considerar que no hi ha risc de fuga. En els propers dies el raper haurà de comparèixer davant d'un jutge.

No és la primera vegada que viu una situació així. Morad acumula moltes reproduccions a les plataformes musicals, però també un llarg historial de detencions. L'última va ser l'octubre de l'any passat, quan els Mossos d'Esquadra el van arrestar per incitar a cremar cotxes i contenidors en uns blocs del barri de la Florida mentre enregistrava un videoclip. Arran d'aquella detenció, un jutge li ha prohibit trepitjar el barri de la Florida, on el cantant s'ha criat.

A més, Morad té una causa oberta per haver desobeït els Mossos d'Esquadra i no haver complert algunes de les restriccions durant els mesos més durs de confinament. L'abril passat també el van detenir per no presentar-se a una citació judicial i al juny per conduir de manera temerària i sense carnet. A més de tot això, ha hagut d'afrontar dos judicis per robatori: dels dos n'ha sortit absolt.

stats