Societat 12/05/2022

Mor un turista britànic en caure des d'un setè pis a un hotel de Magaluf

L'home estava sota els efectes de l'alcohol en el moment de l'accident

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaTràgic succés a un hotel de Magaluf. La Guàrdia Civil ha informat de la mort d'un turista britànic, 34 anys, que aquest dijous dematí ha caigut des d'un setè pis. Segons els agents, l'home estava sota els efectes de l'alcohol en el moment de l'accident.

La Guàrdia Civil ha detallat a l'ARA Balears que el turista tenia un comportament "estrany" moments abans de la caiguda. No obstant això, ha descartat que es tracti d'un cas de balconing, ja que la caiguda de la víctima no s'ha produït de manera voluntària. El succés ha tingut lloc a l'hotel South Beach entorn de les 8.30 h.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat, a més de la Guàrdia Civil, diversos efectius sanitaris i policies locals. Segons ha informat la Guàrdia Civil, no s'ha pogut fer res per reanimar l'home i salvar-li la vida.

El cos ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per fer-li l'autòpsia. En aquests moments, la Guàrdia Civil continua investigant les causes del succés per esclarir els fets.

Després de la mort d'aquest turista i del jove que cerquen el seu cos després de tirar-se d'un penya-segat a Calvià, el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, ha lamentat les morts i ha enviat el seu condol a les famílies de les víctimes. A més, ha aprofitat per recordar que a "volem turisme responsable i amb seny, per a residents i visitants". "Gaudiu de les Illes amb coneixement, també per la gent que us estima" ha sentenciat en una piulada al seu compte de Twitter.

stats