Mor un jove turista a Magaluf després de caure d'un segon pis

Es tracta del quart turista que s'ha precipitat en una setmana 

Un turista de 20 anys de nacionalitat britànica ha mort aquest divendres de matinada, sobre les 3.00 h, després de caure des d'un segon pis a l'avinguda de Magaluf d'aquesta localitat turística del municipi de Calvià.

Al lloc dels fets s'han desplaçat diferents patrulles de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Calvià i una ambulància del 061. El metge només ha pogut certificar la mort del jove turista. Segons ha informat 'Crónica Balear', quan els agents han esbrinat d'on havia caigut, han anat a l'habitació on estaven els seus companys per explicar-los el succés. Estaven dormits i no s'havien adonat de l'absència del seu amic.

La mort del jove britànic es produeix després que tres turistes més hagin quedat ferits per circumstàncies similars. Divendres passat un suec de 18 anys va quedar ferit greu després de caure d'uns tres metres en un hotel de Magaluf. Aquest dimecres, un altre jove de 29 anys va acabar ferit lleu després de caure des de set metres de l'hotel en el qual estava de la mateixa localitat de Calvià. El tercer cas ha succeït aquest mateix dijous, quan un alemany ha caigut d'un segon pis d'un hotel de la Platja de Palma i va acabar ferit greu. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF