Societat 13/12/2021

Mor un treballador després de caure de la teulada d'una nau industrial del polígon de Son Bugadelles

La Guàrdia Civil està investigant les causes de l'accident

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaUn treballador de 23 anys i nacionalitat uruguaiana ha mort aquest dilluns migdia després de caure de la teulada d'una nau industrial del polígon de Son Bugadelles, a Calvià. Segons ha avançat Diario de Mallorca i ha confirmat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, l'home ha caigut d'una altura de set metres.

El succés s'ha produït a les 13.20 h d'aquest dilluns mentre netejava la teulada de la nau industrial. Després de caure, els seus companys de feina han avisat els serveis d'emergències. Fins al lloc s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Calvià i el 061. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per poder establir les circumstàncies en les quals s'ha produït l'accident.

Després de conèixer la notícia, el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha traslladat el condol als amics i familiars del jove i ha reclamat, a través de les xarxes socials, que "els llocs de feina han de ser espais segurs i saludables, sense excuses".

stats