Obituari
Societat 01/10/2023

Mor l'andritxol Jaume Bover

Llicenciat en Filosofia i Lletres i diplomat en Biblioteconomia i Documentació, va ser director de la Biblioteca Espanyola a Tànger

ARA Balears
1 min
Jaume Bover, en una imatge d'arxiu

PalmaJaume Bover ha mort aquest diumenge a 78 anys. L'erudit andritxol ha tingut una llarga carrera vinculada sempre al món de la cultura i la literatura i ha format part de nombrosos projectes i biblioteques.

Llicenciat en Filosofia i Lletres i diplomat en Biblioteconomia i Documentació, va ser director de la Biblioteca Espanyola a Tànger, adscrita a l'Institut Cervantes. A més, Bover va ser col·laborador de projectes internacionals de la Unesco per a biblioteques i va treballar a la biblioteca Bartomeu March de Palma i a l'Institut Català de Bibliografia de Barcelona.

Un cop s'ha fet pública la seva mort, l'Ajuntament d'Andratx ha emès un comunicat a través del perfil de Twitter en què lamenta la pèrdua del veí del municipi, al qual han definit com un dels andritxols més il·lustres. A més, han aprofitat la piulada per enviar les condolences a la seva família i amics.

stats