Societat 18/03/2021

Miguel Fluxà critica l'expropiació d'habitatges i demana al Govern que "no es preocupi de coses demagògiques"

El president d'Iberostar reclama que es llevi l'impost del patrimoni i que hi hagi incentius fiscals perquè vinguin a viure a les Balears professionals estrangers

Ara Balears
1 min
El president dIberostar, Miguel Fluxà, amb la consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez

El president del Grup Iberostar, Miguel Fluxà, ha criticat aquest dijous a Palma la iniciativa del Govern d'expropiar habitatges a grans propietaris per destinar-los al lloguer social i ha demanat a l'Executiu que "no es preocupi dels pisos" ni "de coses demagògiques", ha informat l'agència Efe. Segons Fluxà, l'administració pública no hauria de "preocupar-se dels pisos que no estan ocupats i donar senyals negatius al món". Pel que fa a la crisi sanitària i econòmica del covid-19, l'empresari ha defensat que Mallorca és el lloc ideal perquè resideixin de manera permanent molts de ciutadans europeus, però ha plantejat que per això són necessaris incentius com l'eliminació de l'impost de patrimoni.

Les Illes Balears, ha continuat, es podrien beneficiar de l'activitat de molts professionals del sector tecnològic, del cinema i dels documentals, però seria necessari aprovar incentius fiscals. "Aquestes illes podrien ser una destinació impressionant per aquesta classe d'inversions", ha defensat. Fluxà també ha considerat quina hauria de ser la feina del Govern. "Hauria de dedicar-se a treballar en l'important per al futur de les nostres Illes i no distreure's amb coses que moltes de vegades són demagògiques i són influència de motivacions polítiques", ha criticat.

L'hoteler ha fet aquestes declaracions en el Palau de Congressos durant la presentació del llibre El turismo que viene, una recopilació d'entrevistes a personalitats turístiques que ha fet el digital 'Mallorcadiario'.

stats