Societat 11/10/2022

McDonald's arriba a Menorca l'any de la Regió Europea de la Gastronomia

Segons la franquícia, es crearan 40 llocs de feina

Iván Martín
1 min
WhatsApp Image 2022 10 11 at 18.02.54

MAÓMenorca és la seu durant l'any 2022 de la Regió Europea de la Gastronomia, un nomenament que promou l'aposta pel producte local i la posada en valor de la cuina autòctona i tradicional. Uns valors que, a priori, topen amb l'obertura del primer restaurant de la franquícia de menjar ràpid McDonald's.

Es tracta del primer establiment a l'illa de la cadena nord-americana, que s'unirà a altres del mateix àmbit com Telepizza, Pans & Company o Burguer King. El restaurant està situat en el polígon industrial de Maó i tindrà una superfície de 450 metres quadrats i una capacitat per a 174 places.

La franquiciada de l'establiment Luzy Maestre ha assenyalat que l'obertura del McDonald's implicarà la creació de 40 nous llocs de feina: "És una fita per a la marca i per a la ciutat, on volem aportar generant un impacte local positiu, promovent el desenvolupament econòmic i oferint estabilitat laboral per a la nostra plantilla. La creació de llocs de feina amb les millors condicions possibles és un dels principals objectius". Per la seva banda, el director de Field Service Regió Est de McDonald's Espanya, Ángel Luis Castillo, s'ha mostrat il·lusionat per la primera obertura a Menorca i ha destacat que les Balears "són una zona clau en l'expansió de la companyia".

stats