Societat 22/04/2016

Mayte García, exdona de Prince: "Ara està amb el nostre fill"

La que va ser parella de l'artista ha recordat a la revista 'People' la tragèdia que van viure plegats

Ara
2 min
Mayte García, exdona de Prince

BarcelonaLa primera esposa de Prince, Mayte García, ha explicat a la revista 'People' el tràngol que van haver de passar plegats ella i l'artista. García, mare de l'únic fill de Prince, tenia 22 anys quan va conèixer el cantant, que llavors ja en tenia 37. El dia de Sant Valentí del 1996 es van casar i l'octubre d'aquell mateix any van tenir el seu primer fill, al qual li van posar el nom de Boy Gregory.

Desafortunadament, el nadó va néixer amb la síndrome de Pfeiffer, una malaltia rara que afecta els ossos i que va portar el nadó a la mort només una setmana després del seu naixement. La parella es va separar un any després de la mort del seu fill.

Arran de la mort de l'artista, García, de 42 anys, ha explicat a Instagram que ara està tranquil·la de saber que ell i el seu fill estan junts. "Jo l'estimava, l'estimo i sempre l'estimaré. Eternament. Ell està ara amb el nostre fill", ha expressat.

Avui fan l'autòpsia a Prince

"No puc expressar amb paraules el que sento ara mateix. Aquest home va ser el meu tot, vam tenir una família. Estic profundament trista i devastada", ha explicat la porto-riquenya, que va ser ballarina de l'artista.

Ella i Prince es van conèixer en un concert a Espanya, perquè la mare d'ella era fan de l'artista. Sis anys després es casaven. Al cap de poc temps de la mort del petit Boy Gregory, van intentar ser pares de nou, tal com recorda 'The Mirror', però van fracassar una altra vegada perquè ella va sofrir un avortament. El seu divorci es va oficialitzar l'any 2000. El 2001, Prince es va casar de nou amb una treballadora de la seva fundació, Testolini Nelson, de qui es va divorciar al cap de cinc anys.

stats