Violència masclista
Societat 26/09/2022

Mata la dona i mor hores després en un accident de trànsit a Benidorm

La víctima i el presumpte assassí, contra el qual no hi havia cap denúncia, procedien de la localitat guipuscoana de Zarautz

1 min
Vehicle sinistrat de l'home de 73 anys que la Policia Nacional investiga pel presumpte assassinat de la seva parella de 68 a Benidorm..

ValènciaLa delegació del govern espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat l'assassinat masclista d'una dona de 68 anys a Benidorm (Marina Baixa). Agents de la policia en van trobar el cadàver ahir diumenge quan van anar fins a casa seva per notificar-li la mort del seu marit en un accident de trànsit –que hauria passat hores després del crim–. La mort de l'home, de 73 anys, va tenir lloc cap a les 22 h, quan el cotxe que conduïa va xocar frontalment amb un camió grua a la carretera N-332, al terme municipal de la Vila Joiosa.

Quan els agents van anar al domicili per informar de l'accident els familiars es van trobar la porta oberta i la dona morta amb dues ganivetades al pit. La hipòtesi més versemblant, segons la Policia Nacional, és que l'home va cometre el crim masclista i tot seguit va fugir amb el cotxe o es va llevar la vida provocant l'accident. El conductor del camió accidentat, de 60 anys, va tenir una crisi d'ansietat després del xoc i va ser atès a l'hospital.

La víctima i el presumpte assassí residien des de feia més de cinc anys a Benidorm, encara que procedien de la localitat guipuscoana de Zarautz. Segons ha informat la delegació del govern contra la Violència de Gènere, la víctima no tenia fills menors d'edat i no hi havia cap denúncia per violència del presumpte agressor.

Amb aquest nou cas ja són 32 les dones assassinades per les parelles o exparelles aquest 2022 a Espanya i 1.162 des del 2003.

stats