Societat 17/09/2021

Maó demana a l'Estat que acceleri les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional

També insta Defensa a emprar un aparcament per construir-hi habitatge públic

Iván Martín
1 min
Hèctor Pons amb representants del govern espanyol a Madrid.

MAÓEl batle de Maó, Hèctor Pons, ha sol·licitat al Ministeri de l'Interior que agiliti les obres de construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional.

Pons ha viatjat aquesta setmana a Madrid per reivindicar diferents inversions de competència estatal. En primer lloc, s'ha reunit amb el subdirector general de Planificació i Gestió d'Infraestructures i Mitjans per la Seguretat, Daniel Belmar, amb l'objectiu de demanar més agilitat en la construcció de la nova comissaria, prevista des de fa anys a una parcel·la de 1.000 metres quadrats cedida pel Consistori a l'Estat.

A més, Pons ha mantingut una trobada amb el secretari general d'Agenda Urbana i Habitatge, David Lucas Parrón, per proposar al Ministeri la compra del solar on s'ubica l'aparcament públic del carrer Vasallo, i que actualment és propietat del Ministeri de Defensa. La proposta de l'Ajuntament consisteix a adquirir el solar per construir-hi una promoció d'habitatge públic.

Per acabar, Hèctor Pons ha demanat al president de Correus, Juan Manuel Serrano, recuperar l'antic edifici del centre de la ciutat, amb el repte de revitalitzar-lo i donar-li una altra utilitat. D'altra banda, a la reunió amb el subdirector general de Promoció i Seguretat Alimentària, Victorio Teruel, s'ha instat Madrid a executar el projecte de modernització de l'escorxador presentat per la cooperativa.

stats