Societat 13/04/2022

#Mangasdisparejas, la campanya per donar veu a les persones amb extremitats diferents

ARA Balears
1 min
Imatge de la campanya

PalmaL'Associació Espanyola de Diferència d'Extremitats i la Federació d'Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) ha creat la campanya #mangasdisparejas #pantalonesdisparejos amb l'objectiu de donar visibilitat i normalitzar aquelles persones amb alguna extremitat diferent. La finalitat de la campanya no és altra que remarcar que la diferència no ens fa tenir drets o capacitats diferents i que tots han de ser tractats igual.

A través d'un comunicat, han explicat que amb la campanya pretenen "celebrar" la diversitat i la bellesa de la diferència que fa que totes les persones siguin úniques. Entre els considerats membres del grup d''extremitats diferents s'hi inclouen totes aquelles persones que ja sigui de naixement o per algun accident tenen alguna cama o braç diferent de la resta.

En la campanya animen la societat a fer-se una foto amb una màniga de la camiseta o una cama dels calçons arromangada diferent de l'altre i publicar-la a les xarxes socials amb els hashtags #mangasdisparejas #pantalonesdisparejos i etiquetant @agenesiaespana i @FESAIB.

stats