Societat 09/05/2024

Manacor entrega els distintius SICTED a 18 establiments i serveis turístics del municipi

Com a reconeixement dels estàndards de qualitat, se'ls ha lliurat una placa acreditativa

ARA Balears
2 min
El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Turisme, Júlia Acosta, han fet entrega d’aquest reconeixement dels estàndards de qualitat aquest dijous.

L'Ajuntament de Manacor ha fet aquest dijous la primera Mesa de Qualitat de Manacor Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) 2024. Segons ha informat el Consistori, en aquesta trobada, el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Turisme, Júlia Acosta, han fet entrega del distintiu SICTED, de caràcter bianual, que reconeix els estàndards de qualitat. Així, en aquesta convocatòria s'ha concedit el distintiu a Apartamentos Arcos Playa, Apartamentos Sol Romántica, Cala Anguila, Cala Antena, Cala Mendia, Cala Murada, Hotel Club s'Illot, la platja de Portocristo, la platja de s'Illot, la platja es Domingos Grans, la platja es Domingos Petits, la platja de s’Estany d'en Mas, Rafa Nadal Sport Café, Rafa Nadal Museum Xperience, Rafa Nadal Shop, Rafa Nadal Sports Centre, Restaurante Sol Romántica i Vela Beach Club. Com a reconeixement d'aquests estàndards, se'ls ha lliurat una placa acreditativa.

Pel que fa al programa SICTED, té per objectiu impulsar la qualitat turística dels serveis del municipi per tal de millorar l’experiència i satisfacció dels visitants. Es tracta d’un projecte promogut per l'Ajuntament i la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Agència Estratègica de Turisme de les Illes. A més, aquesta iniciativa fa feina amb empreses i serveis turístics de fins a 37 oficis diferents.

Així mateix, el programa persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts als turistes dins el municipi, amb l'objectiu que no s'apreciïn deficiències de qualitat substancials entre els diferents productes que componen l'oferta en la destinació, ni condicionaments negatius de la percepció i satisfacció dels turistes.

Actualment, 26 serveis turístics del municipi (adherits al SICTED des del 2014) disposen d'aquest distintiu, que té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació de seguiment anual.

stats