Successos

L'últim vídeo del jugador de rugbi desaparegut: "Soc Levi Davis i la meva vida està en perill"

A les imatges, assegura que l'han violat i l'estan extorsionant amb un vídeo de caràcter sexual

2 min

BarcelonaEl 29 d'octubre del 2022 va ser l'últim dia que va ser vist amb vida Levi Davis, un popular jugador de rugbi anglès que va desaparèixer a Barcelona. De moment, no són gaires les pistes que els Mossos d'Esquadra i els detectius privats contractats per la família han pogut recopilar. Se sap que havia arribat d'Eivissa aquell mateix dia, que tenia problemes psicològics i que no estava passant per un bon moment. L'aparició d'un vídeo, però, afegeix noves incògnites sobre la seva desaparició. Poc abans que se li perdés la pista –els detectius interpreten que encara des d'Eivissa– Davis va fer un vídeo, al qual ha tingut accés l'ARA, confessant la situació de pressió que vivia: "La meva vida corre perill", assegura a l'inici. L'esportista explica que estava sent extorsionat amb un vídeo sexual seu, enregistrat un temps enrere després que unes persones el droguessin sense el seu consentiment. "Molts en dirien violació", apunta Davis.

No vol parlar de noms, però assegura que al darrere hi ha "el crim organitzat", que l'hauria estat extorsionant tot aquest temps: "Em deien que si confessava em matarien i amenaçarien la meva família". Davis va penjar aquest vídeo a Instagram, però poc després algú el va esborrar. No va estar gaire temps en línia, ja que ni la seva família el va veure. Els detectius sospiten que no el va eliminar ell de la xarxa social.

"No he sigut jo durant molt temps", admet el jugador de rugbi en el mateix vídeo. Explica que va començar a canviar després de la suposada violació. Després de presentar-se al talent show X Factor, Davis explica que va conèixer molta gent, entre ells una persona amb qui va començar a intimar. Aquest últim amic li va presentar un grup de persones que el jugador de rugbi defineix com a "estrany" i que serien els que més endavant el drogarien per mantenir-hi relacions sexuals i publicar el vídeo al web fosc –els detectius privats l'han pogut localitzar– mentre l'amenaçaven amb esbombar-lo públicament. "Deien que eren molt importants, que tenien contactes amb periodistes i amb ministres". Fins i tot, Davis apunta que aquesta organització tenia infiltrats a la policia perquè de seguida que ell ho va anar a denunciar, el grup criminal ja ho sabia.

En un moment de l'enregistrament, Davis no pot contenir les llàgrimes i assegura que vol fer front a la situació, que ha passat una època a Austràlia on ha pogut desintoxicar-se de la droga: "Torno a tenir memòria", diu. L'ordinador amb el qual el jugador de rugbi va gravar aquest vídeo està desaparegut. Els detectius privats se centren en buscar-lo i també en determinar qui va esborrar-lo del seu Instagram. Sigui com sigui, després de creure que podia haver estat segrestat per gàngsters britànics, ara la principal hipòtesi dels investigadors privats és que ha caigut en mans d'una trama d'explotació sexual.

stats