Societat 12/07/2021

L'AETIB gastarà 2,5 milions d'euros per campanyes de les companyies aèries

L'objectiu és reforçar la connectivitat amb el mercat de l'Estat

ARA Balears
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan de Palma.

PalmaEl Govern ha anunciat aquest dilluns que l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) gastarà 2,5 milions d'euros per dur a terme accions publicitàries que reforcin la connectivitat aèria turística de les Illes amb el mercat de l'Estat.

Segons ha destacat l'Executiu, l'objectiu és incentivar l'arribada de turistes de l'Estat i al mateix temps allargar la temporada tant com sigui possible a l'Arxipèlag. En aquesta línia, la iniciativa s'adreça a companyies que operin vols directes des d'Espanya als tres aeroports de les Balears i estableix la condició que les aerolínies operin fins al 15 de novembre de 2021.

Es podrà presentar a aquesta convocatòria qualsevol aerolínia en particular o de manera conjunta si estan agrupades en una forma vàlida, com una Unió Temporal d'Empreses (UTE). El Govern ha subratllat que les campanyes estan destinades a promocionar rutes i trajectes ja existents amb qualsevol dels aeroports de les Illes i a impulsar la creació de noves rutes. Estan exclosos d'aquesta convocatòria els trajectes entre illes.

stats