L'actriu Isabel Torres s'acomiada dels seus fans arran de l'avanç del càncer de pulmó que pateix

La canària va donar vida a Cristina 'La Veneno' a la sèrie de Los Javis, paper que li va valer un Ondas

2 min
Isabel Torres, en una de les darreres fotografies que h publicat a les xarxes

BarcelonaL'actriu Isabel Torres, que va donar vida a Cristina Ortiz, La Veneno, en la seva fase de vida més adulta a la sèrie de Los Javis Veneno, s'acomiada dels seus seguidors arran de l'avanç del seu càncer de pulmó, que pateix des del 2018, a través del seu compte d'Instagram, on ha anunciat que li queden “dos mesos de vida”. “Aquest és l'últim vídeo que faré de moment per als meus seguidors, per a tots els meus fans [...]. He estat malaltona i volia dir-vos com estic”, comença dient Torres al vídeo: “He tingut una miqueta més de metàstasi als ossos i per això he estat ingressada a l'hospital, encara que ara soc a casa de la meva millor amiga, la Maru, que és com la meva germana. M'està cuidant”, continuava la canària.

La intèrpret, com en alguns dels seus vídeos anteriors, s'ha mostrat visiblement cansada i ha reconegut que el dolor és el que porta "pitjor”. “En principi m'han donat dos mesos de vida –deia l'actriu, que es mostra optimista tot i ser conscient de la gravetat de la situació–. Si supero aquests dos mesos, bé. I si no, doncs també, què hi farem? La vida és així de capritxosa”, afirma l'artista.

Tot i la mala ratxa que està passant, Torres –nascuda el 1969 a Las Palmas de Gran Canaria– no ha volgut perdre l'oportunitat de mostrar als seus fans l'afecte que sent per ells i els ha dedicat unes paraules d'agraïment. “Volia donar les gràcies a tota la gent que sempre ha estat al meu costat. Sobretot a tots vosaltres, a tots els meus fans, que sempre m'heu estat donant suport i us ho volia agrair", diu l'actriu. Així mateix, també ha volgut aprofitar l'enregistrament del vídeo per donar les gràcies a la seva família pel suport que li han brindat: “Aquest vídeo és per dir-los que els estimo molt”, indica.

“La vida és bonica i cal viure-la. Si me'n surto em tornaré a connectar i, si no me'n surto, ha estat un plaer viure aquesta experiència anomenada vida. Un petó molt fort, cuideu-vos moltíssim. Ens veiem aviat si Déu vol i, si no, ens veiem al cel”, s'acomiadava la també presentadora de televisió. Alguns companys de repartiment com Jedet o Daniela Santiago, així com els directors de la sèrie, Javier Calvo i Javier Ambrossi, han enviat missatges d'amor, ànim i força.

A la canària li van diagnosticar càncer de pulmó el 2018, encara que no va fer públic el seu estat de salut fins al març del 2020, coincidint amb el rodatge de la famosa sèrie, dient que li havia “sortit un nou tumor a la part de darrere de l'esquena", que "una cèl·lula que tenia a l'estómac" s'havia fet molt grossa”, sentia “molt dolor" i tenia "molts problemes”. De fet, segons va explicar fa temps, després de l'aturada que va tenir el rodatge de la ficció pel coronavirus, no sabia si podria reprendre l'enregistrament de la sèrie, ja que va ser intervinguda, però abans va prometre que tornaria “amb més força que mai”. I així va ser, perquè la salut li va millorar i li va donar “un respir” per poder concloure el rodatge de la sèrie, que mesos més tard la portaria a guanyar un premi Ondas.

stats