Societat 04/03/2020

Investiguen el possible robatori de cinc bicicletes

La Policia Nacional ha detingut dos homes amb relació a fets similars

Ara Balears
1 min
Imatge de les bicicletes intervingudes

PalmaLa Policia Nacional investiga la intervenció de cinc bicicletes, que podrien ser de procedència il·lícita. En aquests moments, el Grup d'Investigació Centre està treballant per localitzar-ne els propietaris.

Per altra banda, agents nacionals van detenir el 26 de febrer dos homes, un menor d'edat i un altre de 20 anys, pel robatori d'una bicicleta. Segons dades policials, la persona propietària va deixar-la fermada amb pany a un aparcament per a bicicletes al parc de les Estacions i, en tornar a cercar-la, va veure que hi era.

L'endemà, i al mateix lloc dels fets, la víctima del robatori va telefonar a la Policia Nacional perquè havia vist un home amb la seva bicicleta –que havia estat denunciada com a sostreta–. Els agents van detenir el presumpte autor d'un delicte de furt i, arran de la investigació, van descobrir que hi havia participat un segon implicat, menor d'edat. En el moment del seu arrest, el jove va declarar que la bicicleta que conduïa també era robada, de manera que actualment s'estan fent les gestions oportunes per trobar-ne el propietari.

stats