Possible robatori
Societat 25/07/2023

Investigats per robatori dos homes que sortiren d'un magatzem amb un camió

Els fets tingueren lloc a les 00.30 hores d'aquest dimarts quan els agents patrullaven

ARA Balears
2 min
El camió intervingut la matinada d'aquest dimarts

PalmaLa Policia Local de Palma està investigant dos homes per un presumpte delicte de robatori, atès que que sortiren del magatzem d'un supermercat amb un camió a gran velocitat i amb els llums apagats. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, els fets tingueren lloc a les 00.30 hores d'aquest dimarts quan els agents patrullaven i observaren que sortia un camió a gran velocitat de l'interior del magatzem.

El vehicle anava carregat amb nombrosos palets i una grua-pala. A més, dins la cabina hi havia dues persones. En aquest moment, la patrulla va decidir seguir-los per interceptar el vehicle, però el conductor, en témer-se de la presència policial, va accelerar amb la intenció de perdre'ls de vista. Finalment, els agents l'interceptaren al carrer d'Aragó i identificaren els implicats. Com que no duien a sobre cap documentació, foren traslladats fins a les dependències policials per localitzar les dades dels acusats.

Al mateix temps, la Policia Local va fer gestions per contactar i localitzar algun responsable del supermercat, amb la finalitat que corroboràs la titularitat dels elements localitzats i el seu valor. En una posterior inspecció del magatzem, els agents van observar que la porta estava oberta i doblegada, si bé només era possible obrir-la des de l'interior. No obstant això, resultava factible accedir-hi escalant una estructura d'uns dos metres i mig i saltant després a l'interior. Els implicats van ser informats de la instrucció d'un informe donant compte a l'autoritat judicial per la comissió d'un presumpte delicte de furt i tots dos van quedar en situació d'investigats no detinguts.

En relació amb el vehicle, la titularitat correspon a una tercera persona, i això mateix ocorre en el cas del material que es trobava en el seu interior, que va ser intervingut i dipositat en el centre de Son Oms, on quedà a disposició judicial. Així, els objectes que es van intervenir són un camió, 58 palets del tipus Europalet, 28 palets de ferro i fusta, cinc palets de ferro, un carretó de manutenció, unes tisores de podar i un test de picapedrer.

stats