Societat 29/06/2020

Meliá obrirà deu hotels a les Balears el juliol

La reactivació de la resta dels seus establiments anirà en funció de les reserves

Ara Balears
1 min
Meliá obria 10 hotels a les Balears al juliol

PalmaMeliá Hotels International obrirà deu hotels a les Illes Balears durant el mes de juliol. Serà a partir de dia 1 quan la companyia comenci a reactivar una part dels seus establiments, però l'obertura anirà en funció de l'increment de les reserves, segons informa la companyia mallorquina en una nota. La seva intenció és "obrir les portes de tants hotels com sigui possible per tal de reactivar el treball i la destinació", assenyala.

I és que "el retard de la desescalada a Espanya davant la resta de les nostres destinacions competidores de la Mediterrània ens ha perjudicat l'arrancada de la temporada", exposa el conseller delegat de Meliá, Gabriel Escarrer.

Per tal de fomentar la demanda, la cadena hotelera ha posat en marxa una campanya amb descomptes del 30% i reserva amb cancel·lació gratuïta. En aquest sentit, Meliá apunta que la majoria de reserves es concentren el mes d'agost i que "el client nacional és el que té més pes". No obstant això, sí que ha notat un "lleuger moviment de reserves del mercat britànic per a la darrera setmana d'agost".

En concret, a Mallorca obrirà el Meliá Palma Bay, el Meliá Calvià Beach, l'Hotel de Mar, el Sol Cala d'Or i la terrassa de l'Inside Calvià Beach. A Menorca, dia 1 de juliol es reactivarà el Meliá Cala Galdana i el Sol Milanos Pingüinos, i a Eivissa, el Sol Beach House Ibiza, el ME Ibiza i la terrassa de l'Innside Ibiza.

stats