Succés
Societat 11/06/2023

Dos homes ferits per arma blanca, un d'ells greu, després d'una baralla a Sóller

Els fets han tingut lloc aquesta matinada a un domicili del municipi

ARA Balears
1 min
Ambulàncies de suport bàsic

PalmaDos homes han sofert ferides per arma blanca, un d'ells de caràcter greu, després d'haver-se enfrontat aquest diumenge en una baralla a Sóller.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans, el succés ha ocorregut aquest diumenge entorn de les 2.15 hores, quan dos homes s'han enfrontat en una baralla en un domicili del carrer de la Filadora de Sóller. Els dos han sofert ferides per arma blanca, un d'ells de tipus lleu i l'altre amb una ferida greu al tòrax.

El SAMU 061 hi ha enviat una ambulància de suport vital bàsic i una de suport vital avançat. Quan els serveis mèdics hi han arribat, han procedit a curar les ferides a un dels homes, el més lleu, i a estabilitzar el segon ferit, un home de 46 anys, que era dins el domicili amb una ferida profunda al tòrax, que li ha afectat el pulmó.

Finalment, l'ambulància de suport vital avançat ha traslladat l'home de 46 anys a l'Hospital Universitari de Son Espases, després d'activar el codi politrauma greu per ferida penetrant al pit i ha estat ingressat en estat molt greu.

stats